Om os

PRODUKTER

Grundlaget i vort sortiment udgøres af en række Italienske produkter, alle ledende inden for deres område f. eks. KALI KART fra Tinni Group, motorer fra TM Racing og VEGA dæk, ud over import og salg/service af disse produkter lagerfører Racing Motor A/S et komplet sortiment til vedligehold/reparation af karts og motorer fra de fleste fabrikker. Mere detaljeret gennemgang af vore produkter finder du i vores produktliste.
Læs mere om produkter

KOM I GANG

I dette afsnit har vi medtaget en del nyttige informationer til dig som ønsker at starte i kartsporten, bl. a. kan du finde vores liste over brugte karts, til de forskellige aldersklasser.
Læs hvordan du kommer i gang

SERVICE

Her finder du informationer om vore services fra vores adresse i Ringe og fra vores service vogne rundt omkring på baner i ind- og udland.
Åbningstider finder du i bunden af denne side.

RESULTATER / referencer

Ønsker du referencer eller andre informationer om firmaet Racing Motor A/S og vore resultater, har vi medtaget en historisk gennemgang fra firmaets opstart til i dag, bl. a. med en kronologisk liste indeholdende nogle af vores mest betydningsfulde resultater.
Læs mere om Racing Motor (klik her)

RM ENGINE SYSTEM

På baggrund af et øget aktivitets niveau omkring vedligehold, udvikling, preparation og udlejning af racemotorer til forskellige klasser, har vi oprettet en selvstændig enhed, specialiseret på motorer.
Læs mere om RM ENGINE SYSTEM

 

God fornøjelse,
Racing Motor A/S